divendres, d’octubre 13, 2006

HackIluro 2006


Tema:

HackIluro 2006 - Taller de TiddlyWiki


Demà dissabte 14 a les 19.00 seré a Mataró participant en el Hackiluro, per fer una xerrada taller de TiddlyWiki (Fes la teva pàgina web en 20 minuts). Podeu mirar-vos el programa i us animo a passar-vos-hi demà i aquest cap de setmana. A continuació reprodueixo l'anunci de l'esdeveniment.

El 13, 14 i 15 d'octubre es celebrarà a Mataró el HackIluro06, el HackMeeting d'aquest any. Es farà al Centre Social Okupat La Fibra (al barri de Rocafonda). http://www.sindominio.net/hackmeeting/index.php/ComoLlegar

El hackmeeting és una trobada lliure i autogestionada que gira entorn de les noves tecnologies: les seves implicacions socials, la lliure circulació de sabers i tècniques, la privadesa, la creació col·lectiva, el conflicte telemàtic, la impunitat de grans corporacions del sector, i molt més. Venen persones d'arreu de l'estat ja que és la trobada anual de totes aquelles que veuen les tecnologies com una eina per transformar la realitat social que els preocupa.

Aquest any tenim l'alegria de poder-lo rebre a Mataró, amb la il·lusió que les persones de Mataró i arreu puguin acostar-se i conèixer, conscienciar-se, aprendre, explicar, intercanviar al voltant de la tecnologia que cada dia és més present a la nostra vida diària. Amb una visió crítica que ens permet tenir altres perspectives del que potser ja coneixem.

En els hackmeetings la dicotomia organitzador/assistent es dilueix per la necessitat d'autogestionar la trobada col·lectivament. NO és una party informàtica; Està obert a qui hi vulgui participar, és dinàmic per definició. Cada lloc en el qual es celebra ho fa únic i hi ha moltes maneres de viure'l i de concebre'l.

Es componen de conferències, tallers, taules rodones i altres activitats.

Per tenir més informació sobre tot el que s'hi farà pots visitar: http://www.sindominio.net/hackmeeting

1 comentari:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina