dimarts, de febrer 26, 2008

L'autoodi de TV3 a latafanera

Com sempre els pitjors enenics els tenim a dintre. En el cas dels videos de TV3, tenim un nou exemple: tenen enllaços per a compartir-los a diverses xarxes americanes i una espanyola (menéame), i en canvi no a la http://latafanera.cat/ la xarxa de compartició en catala? També serà cert a Catalunya que ningú és profeta a la seva terra, com a la imperial espanya?

O potser serà ignorància. En qualsevol cas aquests són els periodistes que han d'investigar i ser el contrapoder dels nostres polítics. I aixi anem.

Actualització: 7-3-2008 Comunicat a TV3, via 3cat24.cat, ho han afegit i m'han respost això:
Hola, Paco,
T'escric del portal tv3.cat. La Karma Peiró, responsable de participació del 3cat24.cat, ens va informar del teu suggeriment d'incloure La Tafanera entre les nostres opcions d'agregadors de contingut. El tancament del projecte i l'estrena del mateix ens van obligar a deixar-ne fora algunes prestacions que teníem implementades, però no degudament testejades. Una d'elles va ser l'enllaç a La Tafanera. Ja l'hem incorporat al portal, igual que estem fent progressivament amb moltes altres millores.
Moltes gràcies per fer-nos arribar les teves inquietuds,
Jaume Pla
Equip tv3.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada