dimarts, d’abril 07, 2009

La teva pròpia emissora de ràdio - anàlisi patrocinat

Ja és possible disposar d'una emissora de ràdio personal o professional per captivar i informar des dels teus amics o la teva família, als teus clients més exigents.

A partir de només 7 euros al mes (sense Iva), CyberNETicos.com disposa de 4 plans diferents que cobreixen totes les necessitats, des de l'emissora de ràdio personal o familiar a la més professional i exigent.



Plans de preus (Cliqueu a la imatge per ampliar)


Disposa de 4 plans diferents, anomenats Personal, Afeccionat, Radio i Professional amb diferents serveis, i preus ajustats als nombre d'oients i qualitats que van des de 24 kbps fins a 128 kbps (qualitat CD).

Disposa d'un tauler de control Centovacast. Centovcast és un tauler de control web configurable, dissenyat específicament per a streaming d'àudio (difusió web) flexible i amb moltes funcions. Com ara mode autoDJ (discjockey automàtic), que permet programar prèviament llargues sessions, llibreria de mitjans drag and drop (arrossega i deixa anar) per facilitar la gestió de clips d'àudio, monitorització, parada i restabliment, desenvolupada en AJAX, la mateixa tecnologia que fan servir les millors aplicacions de la web 2.0, com ara Gmail o Tiddlywiki, i moltes altres funcions.



Tauler de control Centovast (Cliqueu a la imatge per ampliar)

A continuació es mostra una pantalla de les estadístiques


Estadístiques en temps real (Cliqueu a la imatge per ampliar)

Punts forts:
  • Potent i clar tauler de control Centovacast configurable.
  • Historial i estadístiques en temps real molt completes
  • Locutors professional disponibles

Punts millorables:
  • No trobem l'opció de llengua catalana.
Web

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada