dissabte, de febrer 19, 2011

Aladinia, regals que són tota una experiència


aladinia.com és un lloc web per trobar regals molt especials, des de conduir un Ferrari fins a trobar regals per al dia del pare.

A la plana principal trobem una taula de suggerències amb una imatge actractiva en color, el preu i un breu text descriptiu.

També podem triar el tipus de regal que volem, com la zona geogràfica.

Si triem el tipus de regal podem llavors la zona geogràfica, igualment, si triem la zona, podem llavors triar el tipus de regal.

Si ho preferim tenim un cercador correctament situat, que funciona bé, de forma ràpida, i ens permet corregit i refinar la cerca, tan per tipus de regals, com per zona geogràfica, així com indicar el nostre pressupost.

Però si volem parlar directament també trobem un telèfon en el que ens atendran en horari d'oficina i un correu electrònic per a qualsevol aclariment, dubte o consell. Així com els apartats imprescindibles de contacte, preguntes freqüents o com funciona.

En resum un lloc que ofereix propostes originals per a qualsevol ocasió de forma clara i senzilla.

Punts forts
Un disseny clar i còmode i un producte original

Punts febles
No trobem l'opció de llengua catalana.

1 comentari:

  1. Doncs a mi em sembla bé aquesta web, n'hi ha moltes d'altres que venen experiències, però podem ampliar el post parlant de FotoRegalo.com on hi pots crear cuadres personalitzats amb les teves pròpies fotos. Així, normalment aconsegueixes allò que més desitges en un regal: que agradi ... Espero que us agradi la web !

    ResponElimina