dimarts, de juny 21, 2011

Manifestació 9 de Juliol

Fins fa dos mesos tot semblava indicar que si bé la independència no estava encara a tocar sí que semblava que anàvem pel camí d'assolir una majoria social favorable. Si més no al Principat de Catalunya.

Fa gairebé un any es va fer la gran manifestació del 10 de juliol (que venia precedida de les que s'havien fet anteriorment un 14-F, un 1-D,....). El passat mes d'abril es feia la consulta sobiranista a Barcelona i altres localitats, culminació del procés que es va iniciar a Arenys de Munt al setembre del 2009. Tot d'estudis fets per gent i entitats solvents ens feien evidents que l'opció de l'independentisme creixia i que aquesta opció no sols serviria per a salvar la nostra llengua i cultura sinó que era una manera de millorar de forma notable la situació econòmica que patim; de fet, donat l'espoli econòmic a que estem sotmesos la independència es presenta com l'única opció que ens pot salvar de la ruïna econòmica i social.

Però des de fa unes quantes setmanes tot aquest projecte ha quedat eclipsat per d'altres reivindicacions que, alguns potser veuen com a compatibles i d'altres com a contraproduents amb l'independentisme.

En qualsevol cas, va essent hora de tornar a posar damunt la taula l'opció que propugna la llibertat del nostre poble. Per aquesta raó us convidem a participar en la manifestació que es farà el proper dia 9 de juliol a Barcelona a la qual donen suport diverses entitats i partits polítics. Us animem també a que en feu difusió a través de blogs i xarxes socials.

Per a més informació sobre la manifestació, recorregut de la marxa, autocars per a anar-hi i per adhesions podeu consultar el web: http://manifestacio9juliol.blogspot.com/

L'esdeveniment al Facebook és: http://www.facebook.com/event.php?eid=217094981653646

1 comentari:

  1. Que m'agrada molt, aviam si ho acconseguim, hem de ser valents. Si no ho fem ara, ja no hi haura remei. Help Catalonia.

    ResponElimina