dissabte, de maig 13, 2006

L'enquesta de l'AVUI dóna per fet la victòria del NO

Tema:

Cada cop som més, diguem NO!L'enquesta d'ahir del diari AVUI en què es preguntava als lectors "Què penseu votar al referèndum sobre l'Estatut?" ha confirmat la més que probable victòria del NO.

Un 77% dels lectors s'han manifestat pel NO, un 14% pel SÍ,un 4% pel NUL, un 2% pel BLANC i un 3% han dit que s'abstindrien. Lògicament, aquestes xifres no recullen l'abstenció real ni el vot d'una part important dels partidaris del SÍ, que difícilment fan l'esforç de llegir premsa en català. Tot i així, l'enquesta ofereix una bona mostra de l'estat d'opinió existent dins del catalanisme.

Font

4 comentaris:

  1. No podem oblidar que la majoria de lectors de l'Avui són simpatitzants d'ERC. Penso que hi ha la possibilitat que moltes persones votin que no com a resultat de deixar-se emportar per les passions (o sentiments) i molt poc pel cap

    ResponElimina
  2. D'on ho treus això? jo no ho puc oblidar per que no ho sé!

    ResponElimina
  3. No és cap sorpresa descobrir que darrera de les empreses/direccions d'un diari hi ha una ideologia política molt concreta. A qui diries que voten els que escolten la COPE i llegeixen La Razón? I els de El País? Fàcil, oi? i La Vanguardia? Tinc la premsa i els que la llegeixen ben a prop i a còpia d'anar observant s'arriben a aquestes conclusions, encara que sigui oficioses i no oficials .... Pel què a mi respecte, no perquè siguin oficials tenen més credibilitat ... ans al contrari!!!

    ResponElimina
  4. Evidentment, la sorpresa és confondre català amb ERC, nacionalista amb català, i anòmim amb fiable.

    ResponElimina