dimarts, de maig 15, 2007

Què faig si...?


Algú em parla en castellà al carrer? És de mala educació contestar en català?
Aquestes i moltes altres respostes, les trobarem a la nova guia de la Plataforma per la Llengua.

3 comentaris:

  1. Ostres, jo sóc membre de la plataforma per la llengua i cada dos per tres, fem presentacions d'aquesta guia pel maresme. He trobat el teu blog quan buscava, què volia dir ser una persona assertiva!

    Bona nit!

    ResponElimina
  2. Hola, pues yo pienso que, independientemente de lo que diga una "guia", la cosa se comprende mejor poniéndote en el lugar de la otra persona... como casi todo en la vida.
    Tú conoces dos lenguas, esa persona sólo una.

    Fácil solución.
    Saludos
    MMX

    ResponElimina
  3. Nosaltres també volem que es parli més català al carrer! Sobretot que els nouvinguts l'integrin (i s'integrin) com a llengua vehicular de comunicació.

    Ajuda'ns a divulgar Parlacatala.org!

    Ens presentem:

    PARLACATALA.ORG és una associació sense ànim de lucre que facilita l'aprenentatge del català de manera gratuïta mitjançant internet.

    PARLACATALA.ORG pretén ajudar a la integració de les persones nouvingudes fent que el català sigui la llengua vehicular de l’ensenyament i de comunicació comuna a tothom que visqui a Catalunya.
    Al ser una plataforma d'internet, per tant, oberta al món, PARLACATALA.ORG també permet aprendre català des de l'estranger. És doncs una magnífica eina per persones que han emigrat o són fills d'emigrants o ténen l'intenció de venir a viure a Catalunya o simplement volen aprendre la nostra llengua des d'un altre país.

    La metodologia que s'utilitza és molt senzilla i pràctica i es basa en llegir i parlar a través de classes en línia a internet (utilitzant l'eina Skypecasts de Skype) amb l'ajuda de monitors voluntaris.

    Si sou aprenents, registreu-vos a la web. Hi trobareu recursos lingüístics i la possibilitat de practicar i millorar el vostre nivell de català participant a classes en línia de manera gratuïta.

    Gràcies per emprar i divulgar la nostra iniciativa.
    Salutacions,

    Ignasi Capdevila
    www.parlacatala.org

    PS: Us animem així mateix a que us feu monitors voluntaris registrant-vos a la web. Els únics requisits són parlar i escriure català i tenir accés a una connexió d'internet de banda ampla. Parlacatala.org permet fer un voluntariat enriquidor amb flexibilitat horària i geogràfica.

    ResponElimina