divendres, de desembre 07, 2007

De viatge - Anàlisis patrocinat

Vuelosbaratos.es és un portal que permet cercar ràpidament vols i hotels, i comparar amb altres mitjans de transport.

Anàlisis: Primera prova ofertes
Suposem que volem anar un parell de dies a Londres i volem triar la data més favorable econòmicament. Primer anem al final de la pàgina per triar la opció en català: Vols barats".
A "BuscaOfertes" posem el destí "Londres tots els aeroports", i fem "Buscar", i als resultats escollim l'origen "Barcelona". Així obtenim vols per a partir de 20 euros.

Els resultats venen ordenats de menor a major preu, però ho podem canviar, a més de poder-ho ordenar per companyia aèria, hora de sortida o d'arribada, número d'escales o operador aeri, segons les nostres preferències.



Segona prova: 2 dies a Londres improvisat
Ara suposem que volem anar de seguida a Londres.
Triem la pestanya "Vols"
Escollim l'origen "Barcelona" i el destí "Londres tots els aeroports", triem 2 adults i fem "Buscar"
Per fer aquesta prova hem suposat que avui dia 8 de desembre volem anar a passar aquest ponts de 2 dies a Londres improvisadament.



Un punt interessant és la gràfica que ens mostra en quines dates tenim vols disponibles. També els podem agrupar per mesos, i veure'ls en un mapa, d'acord amb els aeroports d'arribada. Opcions que poden ser convenients si volem fer el viatge el mes de les nostres vacances, i si sabem exactament on volem anar, respectivament. Aquesta opció no l'hem sabut trobar al portal en català, la imatge correspon al portal en castellà.



Tercera prova: Hotels
Ara que ja tenim el vol decidit, anem a la pestanya "Hotels" i indiquem Londres a la "Localitat" posem les mateixes dates anteriors, indiquem el número de persones (2) i fem "Buscar". La moneda de pagament ja ve triada en Euros per omissió.
El resultat obtingut són 21 hotels, des de 80 fins a 880 Euros, de diverses cadenes enllaçades a cada resultat, entre una i cinc estrelles, amb fotografies, amb diverses opcions de allotjament i esmorçar. La mateixa llista de resultats també inclou un enllaç per a cada resultat per obtenir més detalls de cada un dels hotels.


En resum, un portal fàcil de fer servir, amb moltes opcions. Llàstima que l'opció en català sigui tan poc visible.

Punts forts:
Més opcions que la majoria de portals
Mapes per triar la situació de l'aeroport, al portal en castellà
Comparació de diversos mitjans de transport
Punts millorables:
L'opció de llengua catalana és poc visible, manquen algunes funcions.
No és possible ordenar les ofertes per data de sortida.

Enllaç: http://www.Vuelosbaratos.es
Més informació: http://blog.vuelosbaratos.es

2 comentaris: