dissabte, de gener 26, 2008

17:15 Taula “Blocs i periodisme ciutadà”

Ponents:
Enric Sopena (El Plural.com)
Jordi Cabré (El Singular Digital)
Joan Camp (Directe.cat)
Pau LLop (bottup.com)
Jordi Mayoral (Aixotoca.cat)
Modera: Eduard Batlle (El Punt)

Ara mateix estic escoltant el debat, d'aquesta taula, que ha estat molt intéressant. Davant del fracàs del mp3 d'ahir - que intentaré reparar (reparat) - avui he fet fotos:



Més sobre la Catosfera:
Fotos
Vídeo de les ponències (rm)
Bloc

3 comentaris:

  1. hola! he estat a les jornades de la Catosfera aquesta tarda. M'agradaria utilitzar una de les fotografies que heu fet per il·lustrar un post de Bottup, del ponent Pau Llop,en el meu bloc www.BEAT.cat, sobre el món de l'edició. Espero que no hi tingueu inconvenient!

    ResponElimina
  2. Només has de mirar la llicència del bloc, que està una mica més avall, o clicar la foto i mirar la llicència de la foto a Flickr. Les dues et permeten fer-la servir atribuïnt l'autoria. Però escolta, com em fas una pregunta sense donar-me cap correu per contestar, amb un perfil d'un bloc que no té cap correu de contacte? Però encara queden blocs així?

    ResponElimina
  3. Gràcies pel teu doble comentari. Segur que les presses no em varen fer adonar sobre les característiques d'ús de les fotografies. I quant al correu, dir-te que al nostre bloc, a l'enllaç "Què ès és Beat.cat?" apareixen les diverses adreces de correu electrònic (potser les hem de fer més visibles?, ens ho plantejarem); a més en tots els posts del bloc s'hi poden fer comentaris. Altrament, et vaig deixar la sol·licitud de fotografies en forma de comentari perquè... on és l'adreça del correu en el teu bloc?, ep!, de bon rotllo!
    Una altra vegada, gràcies per la resposta.

    ResponElimina