dilluns, de juny 21, 2010

Tots som Marc Belzunces

9 de març de 2008: Eleccions espanyoles

La Junta electoral designa a Marc Belzunces, amb motiu de les eleccions generals espanyoles, com a Vocal 2 Suplent 2 de la Mesa electoral A de la secció 103 del districte 9 (Sant Andreu) de Barcelona, que es constituiria el 9 de març del 2008. Seguint la seva consciència i les seves conviccions ideològiques, Marc Belzunces no es presenta a la Mesa.

...
Avui

La Secció 5a de l'Audiència Provincial de Barcelona (Passeig Lluís Companys 14-16) fixa com a data de judici el dilluns 21 de juny a les 11h. El judici és públic.

Desproporció de la pena

La pena prevista per la legislació en vigor és absolutament desproporcionada. Considerem que cal trobar una sortida legal per a aquests casos que no impliqui considerar als ciutadans uns delinqüents. De cap manera no s'hauria de considerar un delicte penal; en tot cas, una falta administrativa lleu.

Tanmateix, creiem que això no fa altra cosa que mostrar que les eleccions espanyoles es basen en la coacció i l'amenaça als ciutadans catalans. Són molts els ciutadans catalans que no voldrien col·laborar en l'organització d'unes eleccions espanyoles, però per por de les conseqüències no s'atreveixen a fer el pas.

D'altra banda, les Consultes sobre la independència de Catalunya mostren que es poden organitzar unes eleccions mitjançant persones que accedeixin voluntàriament a col·laborar-hi, per identificació democràtica. Creiem que aquesta és la manera correcta d'organitzar unes eleccions, de manera que els ciutadans de Catalunya puguin decidir lliurement si col·laboren o no en l'organització d'unes eleccions espanyoles.

En aquest sentit, animem a tots els catalans que en un futur es trobin en aquesta situació a exercir el seu dret d'objecció de consciència.

Donacions

Estimem les despeses de tot el procés en uns 7.000 euros. Fins ara s'han recaptat 4.000 euros mitjançant donacions. Demanem ajuda per recaptar els 3.000 euros que manquen. Els donatius es poden fer a:

Beneficiari: Fundació Catalunya-FONS

Compte: 3025-0012-19-1400008332

Per a transferències des de fora d'Espanya:

Iban: Es18 3025 0012 19 1400008332

Altra informació: Swift: cdenesbb

Concepte: Defensa Marc Belzunces

Dels recursos econòmics recaptats dependrà que es pugui arribar al Tribunal Suprem, si es donés el cas. Si sobressin fons, es destinarien a casos semblants o causes socials.

Contacte

Marc Belzunces: http://www.holoce.cat

Fundació Catalunya-FONS: http://www.fundaciocatalunya.org/

Enric Borràs (grup de suport): http://enricborras.cat/

Més detalls: www.holoce.cat
Feisbuc: http://www.facebook.com/event.php?eid=135922216420333

Endavant Marc!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada