dijous, de novembre 11, 2010

Froyo 2.2.1 al Wildfire en pocs clics


Amb CyanogenMod 6.1.0-rc

ADVERTIMENT: Això pot malmetre el vostre telèfon. Si no ho veieu molt clar no seguiu llegint. Si alguna cosa no us va prou bé necessitareu tenir un bon domini de l'anglés i, o, l'assistència d'un expert.

Passes:

1) Guanyar el root, amb unrevoked3 http://unrevoked.com/recovery/

2) Fer una còpia de seguretat amb Nandroid Backup http://wiki.cyanogenmod.com/index.php?title=Howto:_Nandroid_Backup


(3.1 Opcional però absolutament recomanable): Incloure les aplicacions de Google. Cal baixar el gapps.zip inclòs a l'enllaç anterior, el de la resolució mitja (MDPI). Es pot fer junt amb la passa 3 o més tard. Si ho fem al mateix temps, ens estalviem feina.

L'explicació més detallada es troba als enllaços anteriors.

Millores: Una de les més cridaneres, a part de la rapidesa, és el consum de bateria molt més baix. Froyo, el sistema és més ràpid, i inclou de sèrie aplicacions com el ADWLauncher o el OI File Manager, Theter, Superuser, per donar permisos de root, Quick PIN unlock, per no haver de posar tres cops la contrasenya, La llista sencera és al primer enllaç. Permet triar el Català sense instal·lar Morelocale2! Ja vé estandard.

Aplicacions útils: Rommanager, per actualitzar les noves versions des de la web, Droidcapture Per fer captures de pantalla. Market Enabler, per accedir a totes les aplicacions del mercat.

Notes:
1) Al primer intent vaig saltarme el pas 'wipe all your data' i el resultat va ser un desastre. Però el mode de recuperació de Unrevoked, explicat a l'enllaç anterior corresponent em va pemetre refer-me de l'ensurt i restaurar de nou la meva màquina original. Seguides escrupulosament les passes, el mod va funcionar a la primera.
2) El meu WildFire és lliure, si el vostre és esclau, ignoro si ho podeu fer. Si ho aconseguiu, us convido a deixar un comentari que pot ser d'utilitat per altres. Em sembla recordar haver llegit, no em feu massa cas, que amb el root podeu alliberar el vostre esclau, i que fer-ho no és pas il·legal. Més aviat diria que el que no és massa legal és enredar-vos a comprar un telèfon a terminis i a sobre no advertir-ho clarament.
3) Perdreu totes les dades que teniu al vostre telèfon, així que és recomanable fer una còpia de seguretat de les dades de les aplicacions importants. Tampoc podreu fer servir aquelles aplicacions que funcionen amb HTC Sense. El dia que HTC tregui una actualització a Froyo, per accedir-ho haureu de restaurar la còpia de seguretat que heu fet amb Nandroid, per poder instal·lar l'actualització, i tornareu a perdre totes les dades que no tigeu copiades individualment. Suposo que deu ser possible restaurar la còpia de seguretat a l'emulador del SDK, per poder accedir a les dades que teniu al vostre telèfon, però encara no he trobat com fer-ho.

Entrades relacionades:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada